Rahmat Ekamatra Siapa Di Hatimu

Rahmat Ekamatra Siapa Di Hatimu Official Karaoke Video Youtube

Rahmat Ekamatra Siapa Di Hatimu Official Karaoke Video Youtube

Layannnnn subscribe channel braderrockers untuk mendengar lagu lagu klasik slow rock yang sentiasa berirama di dalam ingatan. Rahmat ekamatra siapa di hatimufmc music sdn bhdfind us:twitter @musicfmc : twitter musicfmcfacebook facebook fmcmusicsdnbh. Title: siapa di hatimuartist: rahmat ekamatralabel: life records malaysia lyricterasa bagai ditusuk sembilu bisape. Siapa dihatimu lyrics: terasa bagai ditusuk sembilu bisa pedihnya entah bila akan terhenti berkasih di rimba asmara berapi terbakar hanya ku sendiri oh mengapa?? kemana hilang janji dan. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how works test new features press copyright contact us creators.

Rahmat Ekamatra Siapa Di Hatimu Official Audio Youtube

Rahmat Ekamatra Siapa Di Hatimu Official Audio Youtube

Lirik lagu siapa di hati mu – rahmat. terasa bagai ditusuk sembilu bisa. pedihnya entah bila akan terhenti. berkasih di rimba asmara berapi. terbakar hanya ku sendiri. oh mengapa…. ke mana hilang janji dan sumpah setia. ke mana tumpah selaut harum kasturi. apakah mungkin kan terulang kembali. Rahmat ekamatra – siapa di hatimu. terasa bagai ditusuk sembilu bisa. pedihnya entah bila akan terhenti. berkasih di rimba, asmara berapi. terbakar hanya ku sendiri. oh mengapa. ke mana hilang janji dan sumpah setia. ke mana tumpah selaut harum kasturi. apakah mungkin kan berulang kembali. Related ekamatra siapa dihatimu. rahmat siapa di hatimu tanpa vocal boleh berkaraoke. siapa dihati mu (rahmat) lirik terasa bagai ditusuk sembilu bisa pedihnya entah bila akan terhenti berkasih di rimba asmara berapi terbakar hanya ku sendiri oh mengapa.

Mantul Siapa Di Hatimu Rahmat Ekamatra Cover By Ojay Besut Youtube

Mantul Siapa Di Hatimu Rahmat Ekamatra Cover By Ojay Besut Youtube

Rahmat Ekamatra Siapa Di Hatimu

layannnnn subscribe channel braderrockers untuk mendengar lagu lagu klasik slow rock yang sentiasa berirama di dalam ingatan terasa bagai ditusuk sembilu bisa pedihnya entah bila akan terhenti berkasih di rimba asmara berapi terbakar hanya ku sendiri oh mengapa ke mana rahmat #ekamatra #lagumalaysia #slowrock #jiwang lihat samudera sini youtu.be qndyt8v9uwg lihat exist sini youtu.be kp oxxnvefk lihat ukays memori hit rahmat & ekamatra | lagu rock malaysia 80an 90an terbaik memori hit rahmat & ekamatra | lagu rock malaysia 80an 90an terbaik memori lagu ini berjaya masuk separuh akhir muzik muzik 1994 ,tetapi sayang rahmat lupa lirik.tapi suara tetp mantap.lagu ini terdapat dlm album solo rahmat yang rahmat #siapadihatimu #beningmusik hii teman teman kali ini bening musik & leviana cover lagu 'siapa dihatimu' dari rahmat ekamatra. semoga terhibur. di rahmat ekamatra siapa di hatimu fmc music sdn bhd find us: twitter @musicfmc : twitter musicfmc facebook boleh berkaraoke. provided to by hui hvang enterprise sdn bhd siapa dihatimu · rahmat ekamatra antologi ℗ 2006 hui hvang enterprise sdn bhd released layannnnn . subscribe channel braderrockers untuk mendengar lagu lagu klasik slow rock yang sentiasa berirama di dalam ingatan versi asal aku tau rahmat ekamatra punya tapi yg nie iwan punya yg dah didangdutkan memang layan. lagu siapa di hati mu dinyanyikan oleh rahmat terasa bagai ditusuk sembilu bisa pedihnya entah bila akan terhenti berkasih di rimba asmara berapi

Related image with rahmat ekamatra siapa di hatimu

Related image with rahmat ekamatra siapa di hatimu